1 stk.friséesalat
1 dl hakket bladpersille
2 stk.avocado
16 skiver spekeskinke
4 ss parmesan
2 beger cherrytomat
4 ss oliven
100g fetaost
Sitronsaft
Oregano
Legg vasket salat på hver tallerken. Del tomatene i to og bak de i varm ovn ved 200 grader C i ca. 15 minutter. Hell over litt olje.
Legg noen bakte tomater på hver tallerken. Del avocadoene i båter og drypp på litt sitronsaft. Fordel avocadobåtene rundt på tallerknene sammen oliven. Legg på spekeskinkeskivene og dryss over parmesan. Dryss over litt oregano. Bildet er hentet fra meny.no.
Søk i denne bloggen
25. mars 2012
10. mars 2012
Kyllingpai med bacon
2 egg
2 dl fløte
3 ss. cottage cheese
2 ss. kesam
150 g. bacon
Ca. 150 g. kylling
Ca. 50 g. spinat
Ca 5 skiver hvitost
salt og pepper
Stek bacon, tilsett spinat mot slutten og varm opp til den faller sammen.
Visp sammen egg, fløte, cottage cheese og kesam.
Ha kyllingen og bacon i en paiform og hell eggefløteblandingen over. Dekk med ost. Ha i forvarmet ovn på 225 grader i ca 20 min, til eggestanden er stiv og osten gylden.
Serveres med salat og rømme.
2 dl fløte
3 ss. cottage cheese
2 ss. kesam
150 g. bacon
Ca. 150 g. kylling
Ca. 50 g. spinat
Ca 5 skiver hvitost
salt og pepper
Stek bacon, tilsett spinat mot slutten og varm opp til den faller sammen.
Visp sammen egg, fløte, cottage cheese og kesam.
Ha kyllingen og bacon i en paiform og hell eggefløteblandingen over. Dekk med ost. Ha i forvarmet ovn på 225 grader i ca 20 min, til eggestanden er stiv og osten gylden.
Serveres med salat og rømme.
Abonner på:
Innlegg (Atom)