Søk i denne bloggen

4. juni 2011

Kremet fiskesuppe med blodappelsiner

6 porsjoner
20 frosne scampi
1 løk
1 rødløk
2 fedd hvitløk
Litt chili
2 ss olivenolje
1 ss smør
400 g tomater hermetiske
1 ss fiskefond
2 blodappelsiner
2 dl fløte
salt og pepper
300 g laks
300 g torsk
2 gulrøtter
1 paprika

Hakk løk og hvitløk. Bland scampi løk, olje, chili, salt og pepper i en skål og la det hvile i 15 min. Smelt smør i en gryte og tilsett scampi og løkene. La det surrer noen minutter. Tilsett tomater og fiskefond. Det appelsinene og press ut saften. Tilsett appelsinsaften og fløten og la det koke i ca 10 min. Smak til med salt og pepper. Skjær fisken i passe store biter og legg dem i gryten. La det småkoke i 3 min. Skjær opp paprika og gulrøttene i tynne skiver og legg dem i gryta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar