Søk i denne bloggen

2. august 2011

Baconpai med cottage cheese

Antall porsjoner: 6

150 g smør
3 dl soyamel
½ ts salt
1 ss vann

6 skiver bacon
4 egg
½ dl fløte
1 krm pepper
½ ts salt
1 fedd hvitløk
1 beger cottage cheese
10 cherrytomater
Koriander


Smøret smuldres i melet, og blandes sammen med salt og vann. La deigen hvile kaldt ca 1 time.
Kjevl deigen. Kle en paiform eller en annen ildfast form. Forstek paien ved 225 °C i ca 10 minutter.
Stek baconet, og la det renne av på tørkepapir. Pisk eggene sammen med fløte og krydderet, og bland dette sammen med cottage cheese. Hakk hvitløk og ha i. Hell røren i det ferdigstekte paien og dryss over koriander. Legg på baconskivene og tomatene. Stekes på ca 200 °C i ca 35 minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar