Søk i denne bloggen

12. april 2011

Lammegryte

4 personer.
600g lammekjøtt
1-2 løk
ca. 200g friske sjampinjonger
3 spiseskjeer olivenolje
3-5 dl kraft/buljong
1-2 teskjeer salt
litt grovstøtt svartpepper
2 fedd hvitløk
1 purre
1 boks hakkede tomater
1 gulrot
1/2 teskje tørket basilikum
1/2 teskje tørket timian

Del kjøttstykkene. Kutt opp grønnsakene og hvitløken. Ta 3 spiseskjeer olivenolje i jerngryta og ha i kjøttet, løk og hvitlkøk. La dette brunes litt før man legger i sjampinjongene, la så dette surre litt under omrøring. Ta så i boksen med tomater og bland dette. Helle i kraften/buljongen og tilsett gulrøttene, purre, basilikum og timian. Smak til med salt og pepper. Kokes på svak varme til kjøttet er mørt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar