Søk i denne bloggen

1. mai 2011

Brownie

Bunn:
200 gr. mandler (finmalt)
25 gr 70% sjokolade
3 middels store egg
Søtningsmiddel tilsvarende 50 gr sukker (eller fruktose eller halvt om halvt)
1 ss toppet ss kakao
1 ts bakepulver
Glasur:
20 gr smør
100 gr 70% sjokolade
2 ss vann
2 ts kaffepulver
1 ts vanlijesukker

Kjør mandler og sjokolade i food processor til finmalt
Pisk egg og søtningsmiddel til eggedosis
Bland inn mandler/sjokolade, kakao og bakepulver
Smør en rund form med smør og dekk bunnen med bakepapir.
Hell i røren og stek på 160 gr; nederste rille i 8 minutter
Ta ut og skjær løs, avkjøl noe
Bland alt til glasuren i en kjele og varm til smeltet.
Avkjøl glasuren til den begynner å tykne

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar