Søk i denne bloggen

10. april 2011

Kyllingfilet i fløtesaus

2 kyllingfileter
200 gram sopp
125 gram baconbiter
1 bukett brokkoli (ca. 250 gram)
0,5 grønn squash
1 rødløk
3 dl creme fraiche
250 gram hvitost
nykvernet sort pepper
2 fedd hvitløk
smør

Skjær filetene i store terniger og brun de i en varm stekepanne med smør.

Del brokkolien i små buketter og del sqashen i to. Legg grønnsakene og kyllingen i en ildfast form.

Stek baconbitene, og tilfør så hakket løk, soppen og smør. Legg det hele over i den ildfaste formen når det er ferdigstekt.

Bland fløte, creme fraiche, pepper og hvitløk i en bolle og hell blandingen jevnt over ingrediensene i den ildfaste formen. Dekk formen med aluminiumsfolie og sett i ovnen på 175 grader i 40 min.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar