Søk i denne bloggen

18. juni 2011

Fiskegrateng

400 - 600g ferdig kokt hvit fisk
3 ss smeltet smør
1 boks kokosmelk
saften av en liten lime
salt
pepper
revet muskat
200 - 400 g ferdig kokt blomkål og brokoli
en neve finhakket gressløk
3 eggeplommer
2 eggehviter
finmalte/hakkede mandler

Sett ovnen på 200 grader.
Smelt smør i en kasserolle og kokosmelken. La kokosmelken stå og småkoke mens du tilbereder resten av gratengen slik at den tykner litt.
Del den ferdig kokte fisken, den ferdig kokte blomkålen og btokolien i mindre biter.
Ha blomkål, brokoli og fisken i en smurt ildfast form.
Pisk eggehvitene stive.
Ta sausen til side og rør inn eggeplommene. Smak til med salt, pepper, muskat, gressløk og lime. 
Hell sausen over fisken og grønnsakene og bland forsiktig. Vend eggehvitene forsiktig inn i blandingen.
Strø de malte mandlene over og stek i ca 30 minutter på 200 ºC.
Oppskriften og bildet er hentet fra http://lchf-bloggen.blogspot.com/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar