Søk i denne bloggen

16. januar 2012

Laks med tomat og spinat

4 laksefileter
0,9 dl olivenolje
2 løk
4 tomater
2 fedd hvitløk
45 gram smør
750 gram fersk spinat
1 krm muskat
1 ss creme fraiche
2 ss gressløk

Finhakk løken. Del opp tomatene. Hvitløken knuses. Lakseskivene pensles med olje. Fres løken i panna med litt smør, ha i tomat, hvitløk og krydre med salt og pepper. Tilsett creme fraiche og gressløk.

Smelt smøret  i en panne og stek spinaten på sterk varme i ca 2 minutter. Tilsett muskat, salt og pepper og legg det i en sil slik at fuktigheten renner av. Krydre fisken og stek den et par minutter på hver side.

1 kommentar:

  1. Åhh for en fantastisk blogg du har!!! Og tusen takk for at du deler. Jeg har akkurat begynt på lavkarbo - er på min fjerde uke - og trenger virkelig all den inspirasjon og informasjon jeg kan finne. Inne her hos deg fant det meste!! TAKK :-)

    SvarSlett