4 laksefileter
0,9 dl olivenolje
2 løk
4 tomater
2 fedd hvitløk
45 gram smør
750 gram fersk spinat
1 krm muskat
1 ss creme fraiche
2 ss gressløk
Finhakk løken. Del opp tomatene. Hvitløken knuses. Lakseskivene pensles med olje. Fres løken i panna med litt smør, ha i tomat,
hvitløk og krydre med salt og pepper. Tilsett creme fraiche og gressløk.
Smelt smøret i en panne og stek spinaten på
sterk varme i ca 2 minutter. Tilsett muskat, salt og pepper og legg det i
en sil slik at fuktigheten renner av. Krydre fisken og stek den et par
minutter på hver side.
Åhh for en fantastisk blogg du har!!! Og tusen takk for at du deler. Jeg har akkurat begynt på lavkarbo - er på min fjerde uke - og trenger virkelig all den inspirasjon og informasjon jeg kan finne. Inne her hos deg fant det meste!! TAKK :-)
SvarSlett