Søk i denne bloggen

5. mai 2012

Valg av pålegg og matpakketips

Å velge riktig pålegg er egentlig veldig enkelt. På de flest påleggstypene står det som regel en innholdsfortegnelse der det angis hvor mange karbohydrater som inngår pr 100 g.
En grei regel og forholde seg til er at mengden karbohydrater i pålegg aldri skal overskride 5 g pr 100 g.

Du kan velge:

    Nesten alle hvite ostetyper (ikke brunost og prim)
    Egg
    Bacon
    Alle typer ren fisk, reker, krabbe, rogn
    Kylling samt kyllingpålegg
    Kalkun samt kalkunpålegg
    Storfe og de fleste påleggstyper laget av storfe og vilt
    Skinke
    Salami
    Spekeskinke
    Hamburger
    Bogskinke
    Jordbær og bringebærsyltetøy uten sukker (husk å se på karboinnholdet)

I tillegg kan du bruke nesten ubegrenset med bladsalat, tomat, paprika og slangeagurk.   


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar