En grei regel og forholde seg til er at mengden karbohydrater i pålegg aldri skal overskride 5 g pr 100 g.
Du kan velge:
Nesten alle hvite ostetyper (ikke brunost og prim)
Egg
Bacon
Alle typer ren fisk, reker, krabbe, rogn
Kylling samt kyllingpålegg
Kalkun samt kalkunpålegg
Storfe og de fleste påleggstyper laget av storfe og vilt
Skinke
Salami
Spekeskinke
Hamburger
Bogskinke
Egg
Bacon
Alle typer ren fisk, reker, krabbe, rogn
Kylling samt kyllingpålegg
Kalkun samt kalkunpålegg
Storfe og de fleste påleggstyper laget av storfe og vilt
Skinke
Salami
Spekeskinke
Hamburger
Bogskinke
Jordbær og bringebærsyltetøy uten sukker (husk å se på karboinnholdet)
I tillegg kan du bruke nesten ubegrenset med bladsalat, tomat, paprika og slangeagurk.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar