Søk i denne bloggen

19. april 2013

Anette`s fylte kyllingfilet med avokadokrem og hvitløksaubergine

2 stk kyllingfileter
2 skiver bacon
2 skiver kavli skivet jalapènoost

Avokadokrem:
1 avokado
1/2 dl fløte
2 ss creme fraiche
2 fedd hvitløk
1/4 rødløk

Hvitløksauberginer:
1/2 aubergine
Smør
1 fedd hvitløk

Skjær opp kyllingfiletene, legg i en skive med jalapènoost og surr rundt bacon. Stekes i olivenolje.
Del opp avokadoen, finhakk hvitløk og rødløk. Ha i en bolle, sammen med fløte og creme fraiche. Bland sammen med å bruke en gaffel. Stek så skiver med auberginer i en varm panne i smør og dryss over hvitløk. Stek til de er gyldene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar