1 squash
300-500 g cherrytomater
1 hvitløkfedd
olivenolje
200 g fetaost
1 1/2 dl fløte
pepper
1 ss hakket frisk timian
ristede gresskarkjerner
300-500 g cherrytomater
1 hvitløkfedd
olivenolje
200 g fetaost
1 1/2 dl fløte
pepper
1 ss hakket frisk timian
ristede gresskarkjerner
Sett ovnen på 250 grader.
Skjær squashen i 2 cm store biter. Del tomatene i to. Finhakk hvitløken.
Stek squashen i olivenoljen i en stekepanne til den får farge. Ha den hakkede hvitløken sammen med squashen mot slutten av steketiden. Legg squash og tomater på et ildfast fat.
Mos osten og bland den med fløte, pepper og timian. Legg røren i klatter oppå grønnsakene og gratiner dem i den øvre delen av ovnen i 10-12 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar