Søk i denne bloggen

4. mai 2011

Lavkarbo knekkebrød

400 gr solsikkekjerner
2 dl linfrø (100 gr)
1 dl sesamfrø (100 gr)
4,50 dl kli (100 gr)
4 ss fiberhusk
1 ts salt
Litt søtt
10 dl vann

Deigen røres grundig sammen, del den gjerne opp i to porsjoner om du syntes det blir for stort og tungt å ta hele deigen i en omgang. Når du er ferdig med dette lar du det hele hvile i ca 10-12 minutter slik at fiberhusken får svelle skikkelig. Smør deigen utover fire plater (husk bakepapir) og bruk pizzahjul til å dele opp knekkebrødene i passelige størrelser. Stekes i varmluft på 160 grader i 1 time og 10 minutter.

1 kommentar:

  1. Bloggen din har vært til stor hjelp! Tusen takk :) Sånn ca hvor mange karbohydrater er det i disse knekkebrødene?

    SvarSlett