4 pers.
ca.800 g lettsaltet torskefilet, renset for ben
2 sjalottløk
2 hvitløkfedd
1 boks knuste tomater
12 cherrytomater
en håndfull oliven
friske basilikumblader
olivenolje
salt, kvernet pepper
ca.
2 sjalottløk
2 hvitløkfedd
1 boks knuste tomater
12 cherrytomater
en håndfull oliven
friske basilikumblader
olivenolje
salt, kvernet pepper
Finhakk hvitløk og sjalottløk og la det frese i en god klunk olivenolje i en stor panne. Løken skal bli helt bløt uten å få farge.
Tilsett knuste tomater og la det hele putre i 10 minutter. Smak tomatsausen til med pepper, litt salt og sukker.
Legg i fiskestykkene med skinnsiden opp, tomater og oliven. Dekk pannen med et lokk eller aluminiumsfolie. La det putre ved middels varme i ca. 10 minutter. Fisken er klar når skinnet enkelt kan dras av. Pynt med basilikumblader og kvern litt pepper på fisken. Oppskriften er hentet fra vg.no.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar