Søk i denne bloggen

1. august 2011

Grillet laks med kokosmelk

½ purre
1 gulrot
150 g sukkererter
1 ss revet ingefær
1 boks kokosmelk, 400 g
4 skiver fersk laksefilet à 150 g
1 lime
4 ts søt chilisaus
Salt og sitronpepper
1 potte frisk koriander

Skyll og strimle purren. Skrell gulroten og skjær den i tynne staver. Fordel purre, gulrøtter og sukkererter på fire ark aluminiumsfolie. Legg på en klatt revet ingefær og skill ut den tykke kremen i kokosmelken (hell av vannet). Legg en klatt kokoskrem på grønnsakene. Legg fiskefiletene på grønnsakene. Del limen i to og press saften over fisken. Legg en klatt søt chilisaus på fiskefiletene og dryss over litt salt og sitronpepper. Brett sammen folien til en pakke og legg på grillen. Grilli ca. 10 minutter til fisken er gjennomstekt. Hakk koriander og fordel den over fisken ved servering. Oppskriften og bildet er hentet fra dagbladet.no.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar